Nieuws Limburg Level27 kaapt hoofdprijs weg op Fast 50 Awards

Level27 kaapt hoofdprijs weg op Fast 50 Awards

Level27 kaapt hoofdprijs weg op Fast 50 Awards

Met Ngrfin (Herk-de-Stad) op nummer 9, Arkite (Genk) op 18, Flexmail (Genk) op 23 en Level27 (Bilzen) op 31, telt Limburg 4 bedrijven in de nieuwe editie van de Deloitte Fast 50, een competitie die louter op basis van cijfermateriaal, de snelgroeiende technologiebedrijven van het land rangschikt. Level27 won trouwens ook één van de 7 hoofdprijzen op de award-uitreiking.

Deloitte stelt jaarlijks een lijst op met de meest opmerkelijke groeiers in de technologische industrie. Op nummer 1 prijkt dit jaar de Luikse firma Elysia, met een omzetgroei van maar liefst 2857,57% in de voorbije vier jaar. Elysia ontwikkelt instrumenten die worden gebruikt bij de meting en kwaliteitscontrole van radioactiviteit.

Bij de 7 sectorwinnaars was ook Level27, het Bilzerse hostingbedrijf van Peter Fastré. Zij gingen in de categorie Communications met de hoofdprijs aan de haal. Als Rising Star (belofte van het jaar) werd Keyrock uit Brussel als beste naar voor geschoven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.