Nieuws Limburg Lhomme (Genk) krijgt erkenning als leverancier van Peugeot

Lhomme (Genk) krijgt erkenning als leverancier van Peugeot

Lhomme (Genk) krijgt erkenning als leverancier van Peugeot

De firma Lhomme Tools & Fasteners uit Genk is door autobouwer Peugeot erkend als één van de geprefereerde leveranciers voor gereedschappen en ander toehoren aan hun garagehouders. “Een enorme erkenning, die normaal alleen voor grote multinationals is weggelegd,” zegt zaakvoerder Robert Lhomme. “Het is een waardering die we krijgen voor de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Er gaan jaren aan vooraf van zorgvuldig opgebouwde klantenrelaties.”

robert lhommeConcreet houdt dit in dat de Peugeot-dealers door de autobouwer worden aangemoedigd om de gereedschappen van Lhomme te bestellen. “We hebben eerder al hetzelfde statuut verworven bij Citroën, en daarbij gemerkt dat de bestellingen van deze dealers meer dan verdubbeld zijn,” aldus nog Robert Lhomme. “Als we die lijn ook bij de 500 Peugeot-dealers kunnen doortrekken, betekent deze erkenning ook op economisch vlak een belangrijke stap voor onze firma.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.