Nieuws Limburg Lidl heeft ambitieuze groeiplannen in Limburg

Lidl heeft ambitieuze groeiplannen in Limburg

Lidl heeft ambitieuze groeiplannen in Limburg

Begin november moet aan de Heuveneindeweg in Zonhoven een gloednieuwe supermarkt van Lidl de deuren openen (zie schets). De vestiging wordt dubbel zo groot dan de huidige locatie aan de Engstegenseweg. Daar werd de huur opgezegd, omdat de herinrichting van het nabij gelegen kruispunt de commerciële troeven van het pand wegneemt, aldus woordvoerder Pieterjan Rynwalt van Lidl. “De nieuwe winkel wordt erg mooi, met een grote glaspartij voor natuurlijke lichtinval.” Er komen in eerste instantie zeker een 5-tal jobs bij.

De investering in Zonhoven maakt deel uit van een groot actieplan, waarbij Lidl de aanwezigheid in Limburg fors wil opdrijven. In maart werd in Peer de 29ste winkel geopend en onlangs ging aan de Kempische Poort in Hasselt de 30 vestiging open.

“Verder hebben we nog twee concrete projecten,” aldus Pieterjan Rynwalt.
“Zo opent deze week woensdag een nieuwe winkel in Maasmechelen. En eind dit jaar plannen we de openingsreceptie van de vestiging in het T-Forumproject in Tongeren. Ondertussen maken we continu de oefening om te kijken of onze huidige winkels voldoen, en/of er geen expansiemogelijkheden beschikbaar zijn op strategische(re) locaties.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Hasselt geeft 3 winkels weg

'Start in Hasselt' is de naam van een actie waarmee 3 lokale ondernemers een uniek starterspakket kunnen winnen. Op een… Lees meer

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Hons krijgt Zware Jongens over de vloer

Internationale interieurmagazines besteden dezer dagen erg veel aandacht aan de gloednieuwe optiek van Michel Hons in Dilsen-Stokkem. Drie maanden geleden… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.