Nieuws Limburg Lieven Engelen neemt roer stevig in handen

Lieven Engelen neemt roer stevig in handen

Lieven Engelen neemt roer stevig in handen

Twee jaar nadat White Light verhuisde naar een nieuw bedrijfspand op C-mine, en daarbij de overname aankondigde door de volgende generatie, is de kogel nu helemaal door de kerk: Lieven Engelen heeft officieel en volledig de fakkel overgenomen van zijn ouders Vera en Marcel. “We gaan nog meer inzetten op de creatieve expertise en ervaring die we hebben en zo de meer complexe projecten naar ons toetrekken”, aldus de nieuwe gedelegeerd bestuurder van het print- en ontwerpbureau.

Op 1 mei werd het officieel: Lieven Engelen is de nieuwe drijvende kracht van de Genkse branding-expert White Light. Daarmee blijft het bedrijf in de handen van de familie en wordt de traditie nog zeker een generatie verdergezet.

“We gaan verder bouwen op de goede reputatie die White Light heeft opgebouwd in het printen op grote oppervlakken en op diverse materialen, en als ontwerper en producent van lichtgevende letters, displays en lichtbakken”, verzekert Engelen. “Maar, we gaan ook sterker afbakenen waar we goed in zijn. Dat wordt de focus: meer inzetten op de creatieve expertise en ervaring die we hebben en zo de meer complexe projecten naar ons toetrekken. We hebben daarvoor een afdeling gespecialiseerd in printgerelateerde oplossingen met een in België ongeëvenaard productieapparaat ter beschikking. Daarnaast gaan we ook inzetten op het vergroten van de naambekendheid van onze afdeling die totaalinrichtingen realiseert voor showrooms, experience centers en retailconcepten.”

Lieven Engelen wil ook verder uitbreiden. “Op korte termijn zoeken nog nieuwe collega’s: productdesigners, interieurontwerpers en gemotiveerde plaatsers. Zij mogen zich alvast aanmelden. We hopen voor de besten onder hen alvast een plaatsje te kunnen maken in onze warme familie”, zegt Lieven Engelen, die tot slot zijn ouders Vera en Marcel bedankt voor de kans die hij kreeg om te groeien bij White Light. “De overname is nu misschien formeel achter de rug, maar ze blijven allebei nog een jaar voltijds actief tot we met het hele team in hun grote voetsporen kunnen treden”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Piet W. 2021-05-04 08:47:36

Proficiat aan de hele familie om de continuiteit van White Light te garanderen. Creativiteit is bij de familie Engelen geen loos woord, niet enkel aanwezig in productie en realisatie, maar ook in het oplossen van de generatie kloof. Succes voor Lieven en zijn team, maar ook veel geluk in de toekomst.

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Jet geeft al 50 jaar van jetje

Deze week wordt in 354.000 Limburgse brievenbussen de feesteditie van het gratis huis-aan-huismagazine Jet bedeeld. Het populaire blad uit onze… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.