Nieuws Limburg Lightplus (Houthalen) wint Eco Award op Batibouw

Lightplus (Houthalen) wint Eco Award op Batibouw

Lightplus (Houthalen) wint Eco Award op Batibouw

Megaman_R7s.jpgOp de eerste dag van de beurs Batibouw 2013 op de Heizel in Brussel, is de Eco Award uitgereikt aan de firma Lightplus uit Houthalen-Helchteren. De verlichtingsverdeler krijgt de onderscheiding van het meest milieuvriendelijke product voor een ledlamp van 9 Watt, die in vergelijking met een halogeenlamp van 100 Watt, 84 procent kan besparen aan dezelfde lichtsterkte. De levensduur van 25.000 branduren ligt zowat 13 keer hoger dan bij de lampen die hier voordien voor gebruikt werden.

Met de Eco Award in handen maakt Lightplus nu ook deel uit van het Eco-parcours op Batibouw. Op dit parcours kunnen bezoekers op zoek gaan naar duurzame en milieubewuste oplossingen. Naast de Eco Award is Lightplus ook genomineerd voor de Design Award, en dit voor een verlichitingsarmatuur van fabrikant Doxis.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.