Nieuws Limburg Lijst met faillissementen wordt langer…

Lijst met faillissementen wordt langer…

Lijst met faillissementen wordt langer…

De rechtbank in Hasselt sprak donderdag 9 faillissementen uit, een gevoelige stijging in vergelijking met de afgelopen maanden. Het gaat concreet om deze bedrijven:

– Taxi 4 you 2 (Sint-Truiden)

– La Fayette (Houthalen-Helchteren)
– TF nv (Maastricht)
– Rooss bv (zelfde adres in Maastricht)
– Meat World (Houthalen-Helchteren)
– Break-Away (vzw achter Blues Peer)

– Ali Manci (Sint-Truiden)
– Rebotop (ook Sint-Truiden)

– Auto Electriciteit Vanbergen (Sint-Truiden)

Spaas is de curator voor de eerste faillissement, de volgende 5 zijn voor Dehaese, Dehaese en Deckmyn, de volgende 2 voor Driessen en Schreurs en het laatste voor Noƫ en Vandenreyt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Stany S. 2021-01-22 15:02:20

Het beleid alom krijgt stilaan zijn zin. Enkel omdat de Vlamingen gewoon in slaap gewiegd zijn door alle grote die onder een hoedje met het beleid spelen. En waarom spelen ze mee? Kijk VTM. Net voor Corona uitbreekt kondigen ze aan dat ze naar 5 nieuwe zenders gaan, Streamen enzovoorts. ik steek mijn hand in het vuur als ze dat niet betaalt hebben gekregen van de regeringsleiders om mee het angstbeleid te voeren. De kleine speler moet eruit, het zwartwerk moet eruit, Cashgeld wat niet te controleren valt, moet eruit. Weet wel dat al dat zwartwerken mee de economie laat draaien. Want met die paar kuttige euro's die we int wit betaalt krijgen, daar lopen we niet elke dag mee naar de winkel. Onze welvaart is naar de kloten aan het gaan en waarom? Leg me dat eens uit, gans begrijpen doe ik het niet, maar ik weet zeker dat er niks menselijks aan is. En wat doet jan met de pet, kijken hoe ze de kaas tussen zijn boterham stelen, dan nog eens laten kakken op zen bord terwijl hij dank u wel zegt. ALLEMAAL samen moeten we toch eindelijk eens verhaal halen, niet ene alleen. ALLEMAAL tesamen die mensen die wij gekozen hebben, eens naar hun voeten geven en desnoods van hunne stoel afhalen. Het volk regeert dit land, niet die Pipo's. Waar blijft die Vlaamse strijdvaardigheid, jan Breydel en consorten.

Sibylle V. 2021-01-22 14:43:53

We duimen voor een oplossing voor Break-Away zodat het Blues Festival in Peer toch weer opnieuw heel wat vreugde kan brengen in onze stad. Uiteraard ook veel courage aan de andere getroffen ondernemingen.

Sector

  Gerelateerde berichten

  Sector

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.