Nieuws Limburg Limburg organiseert grote jobbeurs in Genk

Limburg organiseert grote jobbeurs in Genk

Limburg organiseert grote jobbeurs in Genk

Alle falingen en sluitingen ten spijt: er zijn in Limburg gelukkig nog heel wat bedrijven en organisaties die sterk bezig zijn en momenteel veel helpende handen kunnen gebruiken. Anderzijds moeten we u niet vertellen dat er in Limburg, en dan vooral in de regio rond Genk, duizenden getalenteerde werkkrachten rondlopen die met man en macht op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dringend…

jobat de marktOnze collega’s in het Mediahuis, met name Het Belang van Limburg en Jobatmedia, nemen hun verantwoordelijkheid en brengen vraag en aanbod samen tijdens de Grote Limburgse Jobbeurs op 21 mei in C-Mine. Wie op zoek is naar een toffe job, kan hier de vacatures consulteren van onder meer Cegeka, Noliko, Altez, Scania Parts, Ziekenhuis Oost-Limburg, H.Essers, Van Marcke, Lidl, Ladbrokes, Verisure, OCMW Hasselt, Nitto, Motmans & Partners, Sofim, Universiteit Hasselt, Hudson, enzovoort. De standhouders vertellen graag meer over de profielen die ze zoeken.

(Bedrijven die vacatures hebben en die aan een ruim publiek kenbaar willen maken, kunnen nog deelnemen. Meer info: tineke.vanwalleghem@jobatmedia.be)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.