Nieuws Limburg Limburg voert campagne om investeerders te lokken

Limburg voert campagne om investeerders te lokken

Limburg voert campagne om investeerders te lokken

Vrijdag start de campagne “Limburg: hier groeien ideeën”. Het is de bedoeling om via deze regiomarketing investeerders van buiten de provincie aan te trekken, zodat ze zich hier vestigen en voor tewerkstelling zorgen. “Limburg wil zich in Vlaanderen positioneren als een economische regio waar letterlijk en figuurlijk ruimte is om ideeën te laten groeien,” zegt gedeputeerde Jean-Paul Peuskens. “We zijn’the place to be’ voor dynamische, innovatieve en creatieve ondernemers. Via een imagocampagne willen we onze Limburgse troeven tonen en zo nieuw talent en ondernemers aantrekken. Bovendien willen we ons eigen Limburgse talent overtuigen om hun plannen en ideeën in Limburg waar te maken.”

campage limburgOnder de slogan “Alles klopt voor wie wil ondernemen in Limburg” getuigt Hilde Essers als uithangbord van de campagne. Ook andere ondernemers vertellen via testimonials in kranten en op de radio hoe zij in Limburg de ruimte hebben vonden om hun ideeën te laten groeien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.