Nieuws Limburg Limburger gaat nieuwe KMO-dienstverlener leiden

Limburger gaat nieuwe KMO-dienstverlener leiden

Limburger gaat nieuwe KMO-dienstverlener leiden

Raf Jansen is door Essensys, Belgisch marktleider in Executive Interim Management, aangesteld als Managing Partner van de nieuwe dochteronderneming Essensys Operational Excellence. Het gaat om de uitbreiding van de dienstverlening, waarbij KMO-productiebedrijven professionele ondersteuning krijgen om operationele en financiële verbeteringen door te voeren.

Raf Jansen“In het huidige klimaat is het van levensbelang voor onze productiebedrijven om voortdurend te streven naar korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en een uitmuntende klantenservice in combinatie met de laagst mogelijke kosten,” weet Jansen. “Vanuit Essensys wij willen ons steentje bijdragen tot het behouden en versterken van de werkgelegenheid in de Limburgse maakindustrie.”

Voordien bekleedde Raf Jansen senior management posities bij internationaal gerenommeerde bedrijven zoals General Electric, Medtronic, Elster Group en Balta.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.