Nieuws Limburg Limburger gevraagd voor topjob bij Opel

Limburger gevraagd voor topjob bij Opel

Limburger gevraagd voor topjob bij Opel

Johan Willems, in een vorig leven nog journalist bij Het Belang van Limburg, is door Opel/GM gevraagd om als Management Board Member het communicatiedepartement voor heel Europa te gaan leiden. De 51-jarige gouwgenoot was tot dusver Vice President Communications voor GM International, met standplaats in Shanghai. Willems krijgt nu de bevoegdheid over alle product, merk en corporate communicatie van Opel en Vauxhall in Europa.

De CEO van Opel/Vauxhall, Karl-Friedrich Stracke, zei over Johan Willems: “Ik kijk er erg naar uit om het hem samen te werken. Hij is een doorwinterde communicatie-expert met grote internationale ervaring. Hij kent het merk en de Europese bedrijfsomgeving van binnen- en buitenkant, wat ons moet helpen om Opel/Vauxhall verder te laten groeien.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.