Nieuws Limburg Limburger leidt fusie tussen Canon en Océ

Limburger leidt fusie tussen Canon en Océ

Limburger leidt fusie tussen Canon en Océ

Philippe Convents werd zopas aangesteld om leiding te geven aan het integratieproces van printer en copierproducenten Canon en Océ in België en Luxemburg. De feitelijke integratie vangt aan op 1 juli 2012, en zal ook in alle andere landen ter wereld worden doorgevoerd.

Philippe Convents, wiens familie uit Hasselt komt, is enthousiast om deze gebeurtenis in handen te mogen nemen: “Ik neem met veel vertrouwen en motivatie de leiding over deze spannende businessveranderingen voor Canon en Océ in België en Luxemburg,” aldus de intussen naar Gent uitgeweken CEO van Océ. “Dit is een start van een nieuw tijdperk, waarin we in staat zullen zijn om nog betere producten en diensten aan te bieden aan onze klanten. Het is echt niet moeilijk zich de voordelen voor onze klanten voor te stellen met de expertise van twee reuzen op de ‘printermarkt’.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.