Nieuws Limburg Limburger leidt schaalvergroting bij Technum

Limburger leidt schaalvergroting bij Technum

Limburger leidt schaalvergroting bij Technum

Limburger Hein Dirix (foto) is door de wereldwijd actieve groep Tractebel Engineering aangeduid om alle infrastructuurwerken te gaan leiden. Deze nieuwe divisie zal in België onder de naam Technum in de markt worden gezet. Zoals bekend heeft Technum een belangrijke poot in Hasselt.

“De activiteiten van Technum omvatten sinds de structuurwijzinging een ruim pakket,” zegt Luc Carpentier , Product Manager van de vestiging in Hasselt. “We zijn nu actief in het ontwerpen en begeleiden van projecten voor stedelijke ontwikkeling, zoals verkeerswegen en spoorwegen, het inrichten van openbare ruimten, gebouwen en industriële sites, alsook in de havenbouw. Zo werken we mee aan ’the city of tomorrow’. Voor ons is deze nieuwe structuur goed nieuws, omdat we door de zeer nauwe samenwerking met de andere entiteiten van Tractebel Engineering, nog meer dan vroeger een globale en geïntegreerde aanpak kunnen aanbieden. Het zet onze visie kracht bij om slimme en duurzame infrastructuur te ontwikkelen.”

In Limburg is Technum vandaag betrokken bij omvangrijke projecten zoals de Noord-Zuidverbinding, de renovatie van Shopping 1 in Genk, het masterplan van het Jessa Ziekenhuis en heel wat gemeentelijke projecten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.