Nieuws Limburg Limburger leidt transportgroep van 1300 mensen

Limburger leidt transportgroep van 1300 mensen

Limburger leidt transportgroep van 1300 mensen

DHB Logistiek, een groep van 6 Belgische en Nederlandse logistieke dienstverleners, heeft Roel Vanmaele aangesteld als managing director. De Genkenaar, die voordien nog 12 jaar de vestiging van Wim Bosman leidde, krijgt zo de bevoegdheid over 14 vestigingen met 350.000m² warehouse-oppervlakte, 1.300 medewerkers en 550 trekkende en 900 getrokken transporteenheden.

“DHB Logistiek wenst enerzijds te profiteren van zijn schaalgrootte op vlak van sales, marketing & inkoop,” legt Vanmaele uit. “Anderzijds wensen wij de ondernemersmentaliteit en passie, eigen aan familiale bedrijven, te bewaken op het operationele niveau. Dat is de visie waar ik me in kan vinden en waarom ik op het aanbod ben ingegaan.”

Roel Vanmaele was na zijn vertrek bij Wim Bosman in april 2011 commercieel directeur van Distrilog Group, één van de 6 partners van DHB Logistiek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.