Nieuws Limburg Limburger pakt topjob bij Coca-Cola

Limburger pakt topjob bij Coca-Cola

Limburger pakt topjob bij Coca-Cola

Ben Bijnens is de nieuwe VP Operations – General Manager van Coca-Cola in Noord-Europa. De Wellenaar is niet de eerste Limburger die doorgroeit naar een Europese topfunctie bij de drankenproducent.

Bijnens was al Country Director Belux bij Coca-Cola en krijgt nu dus promotie. Hij wordt de nieuwe baas van diverse landenmanagers in Europa.

De Wellenaar studeerde aan Hogeschool PXL en Vlekho (Brussel). Als eerste werkervaring trok hij naar Procter & Gamble, waar hij via diverse commerciële functies snel promotie maakte. In 2012 stapte hij over naar Coca-Cola, aanvankelijk ook in commerciële functies, om nadien meer algemene managementrollen op te nemen.

De Belg Thomas Oth (37) wordt zijn opvolger voor het aansturen van de Belgisch-Luxemburgse divisie. Hij vertoefde de voorbije 2 jaar in Finland en Denemarken in dezelfde job.

Met Hasselaar Frank Govaerts, de Vice President Chief Compliance Officer bij Coca-Cola, is er nog een Limburger die mee aan het roer van de Europese organisatie staat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.