Nieuws Limburg Limburger schuift door naar top van bank

Limburger schuift door naar top van bank

Limburger schuift door naar top van bank

Harm Laitem is zopas benoemd tot Head of Private Banking Flanders bij Degroof Petercam. Hij krijgt de taak om de positionering en ontwikkeling van deze afdeling in heel Vlaanderen te optimaliseren.

Harm startte zijn loopbaan bij de toenmalige Bank Degroof bijna 20 jaar geleden als Senior Asset Manager. Sinds 2005 is hij regiodirecteur Limburg. Hij zorgde samen met zijn team voor een gestage groei van de private banking-activiteiten van Degroof Petercam in de regio. En dat wordt gewaardeerd, want hij krijgt er nu een functie bij.

Harm blijft verantwoordelijk voor het team in Limburg, maar zal zijn ervaring nu inzetten om Degroof Petercam in heel Vlaanderen te versterken. Daarbij zal hij de lijnen uitzetten om de tak van private banking verder te optimaliseren en uit te breiden.

Degroof Petercam bestaat al sinds 1871 en is nog steeds in handen van familiale aandeelhouders. Het bedrijf beheert meer dan 70 miljard euro activa. De groep, met hoofdzetel in Brussel, stelt 1.400 professionals tewerk in kantoren in 6 landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.