Nieuws Limburg Limburger stuurt wereldwijde vakvereniging aan

Limburger stuurt wereldwijde vakvereniging aan

Limburger stuurt wereldwijde vakvereniging aan

Jos Duchamps, Managing Director van Procos Group (Corda Campus), wordt als eerste Belg ooit Director in de wereldwijde board van IFMA. Deze vakvereniging voor Facility Managers telt 24.000 leden en is actief in 100 landen.

“De board bestaat uit 13 leden uit alle regio’s en bepaalt de visie en strategie van de vereniging”, zegt Jos Duchamps. “De Facility Managers staan voor grote uitdagingen. Ze staan niet alleen in voor een inspirerende en attractieve werkomgeving, maar zijn ook actief betrokken bij het verbeteren van onze leefomgeving. Hun programma’s reduceren immers de CO²-emissie en verbeteren de energieprestaties van gebouwen.”

IFMA heeft een eigen trainingsprogramma, ondersteunt normalisatie, zet workshops op en organiseert wereldwijd events om kennis te delen. “Als beroepsvereniging neemt IFMA deel aan het sociaal economische debat en gaat ze in gesprek met de beleidsmakers”, weet Jos Duchamps, die al 20 jaar vennoot is bij Procos Group, een internationale onderneming die organisaties adviseert bij de optimalisatie van hun werkomgeving en bij het structureren van het Facility Management.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.