Nieuws Limburg Limburger verdeelt de grasmat van Messi

Limburger verdeelt de grasmat van Messi

Limburger verdeelt de grasmat van Messi

Tuinaanlegger Tom Vanbael uit Ham heeft een bijzonder product aan zijn aanbod toegevoegd. Voortaan mag hij zich in de hele Benelux voorstellen als de verdeler en plaatser van het kunstgras dat onder meer door FC Barcelona wordt gebruikt. Vanbael wil er zowel de particuliere als professionele markt mee bedienen.

Kunstgras is sinds enkele jaren aan een sterke opmars bezig in België en onze buurlanden. Tuinwerken Tom Vanbael uit Ham geldt op dat vlak als één van de pioniers in Limburg. De voorbije zes jaar plaatste hij diverse soorten kunstgras. “Ik zocht echter al een tijdje een beter en duurzamer product voor mijn projecten”, vertelt Tom Vanbael. Die zoektocht leidde hem naar wereldspeler Tarkett, onder meer kunstgrasleverancier bij FC Barcelona, die voor de Benelux het product Always Green Grass ontwikkelde. “Het bestaat voor 100% uit polyethyleen, wat zorgt voor een langere levensduur. Het is bovendien volledig kleurvast, zachter en leunt nog sterker tegen echt gras aan.”

Het gloednieuwe Always Green Grass richt zich zowel tot de particuliere als de professionele markt. Tuinwerken Tom Vanbael wordt premium-verdeler en plaatser van dit kunstgras in de Benelux.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.