Nieuws Limburg Limburger voorzitter van vastgoedmakelaars

Limburger voorzitter van vastgoedmakelaars

Limburger voorzitter van vastgoedmakelaars

De Vlaamse vastgoedmakelaars, verenigd onder de koepel CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) hebben een nieuwe voorzitter. Limburger Stephan Coenen werd zopas verkozen als president van de beroepsvereniging, die meer dan 1.400 leden telt. Coenen stuurt hiermee de helft van de Vlaamse vastgoedkantoren aan, goed voor 75 procent van de omzet in de sector.

stephan_coenen2Hij vervangt Kristien Berkein die wel actief blijft binnen het directiecomité en diverse andere bestuursmandaten zal blijven invullen. “We weten allemaal dat Limburg een bouw- en vastgoedprovincie is,” zegt hij. “Als nieuwe Vlaamse voorzitter zal ik vooral buiten onze provincie actief zijn, maar wel meer kunnen wegen op strategisch belangrijke dossiers. Te vaak schrikken dergelijke functies buiten de provincie ons af. Maar als we vooruit willen, zullen we toch buiten onze grenzen moeten treden.”

Binnen de CIB omschrijft men Coenen vooral als een bruggenbouwer en iemand met bijzonder veel dossierkennis. Hij is dan ook sinds 1979 actief in de vastgoedsector en projectbouw met DOMO Construct. Hij zetelt ook al enkele jaren zetelt binnen het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.