Nieuws Limburg Limburgers leveren Porsche Centre op

Limburgers leveren Porsche Centre op

Limburgers leveren Porsche Centre op

Er zijn er momenteel slechts 9 in ons land: de officieel erkende Porsche Centres. Mechelen is vooraleer de langverwachte vestiging in Beringen de deuren opent, voorlopig het nieuwste paradepaardje van het Duitse automerk. Aannemer Edibo uit Lommel mocht zopas de sleutels van dit nieuwe garagecomplex officieel overhandigen aan bouwheer D’Ieteren.

porsche mechelenHet gaat concreet om een vestiging langs de E19 met een toonzaal van 1.200 m². Er zullen 19 Porsches in tentoongesteld worden. De hele concessie heeft een oppervlakte van 3500 m². Opmerkelijk is dat Edibo op 20 januari dit jaar met de werken kon starten, en vorige maand al alles klaar moest zijn. Het Limburgse bedrijf is dan ook fier op deze prestigieuze opdracht.

Het eerste Limburgse Porsche-project, dat in maart 2015 in Beringen wordt opgeleverd, wordt overigens ook door Edibo gebouwd.
porsche mechelen outdoor

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.