Nieuws Limburg Limburgs bedrijf wint aanbesteding voor 1.500 schermen

Limburgs bedrijf wint aanbesteding voor 1.500 schermen

Limburgs bedrijf wint aanbesteding voor 1.500 schermen

Media Service België uit Heusden-Zolder mag 1.500 interactieve touchscreens leveren aan de Stad Brussel. De raamovereenkomst van 4 jaar gaat deze zomer in met de eerste leveringen, installaties en trainingssessies.

De aanbesteding werd uitgeschreven door i-City, de technologische partner van de Stad Brussel. Media Service België kreeg op basis van de diverse criteria de opdracht toegewezen. De interactieve schermen, die worden gebruikt door overheidsinstellingen, bedrijven en scholen, zijn in Nederland ontwikkeld door het bedrijf Prowise. Toepassingen op educatief vlak zijn bijvoorbeeld digitale mindmaps, het streamen van opdrachten op touchscreens, een educatieve quiz, enzovoort.

Media Service België is actief sinds 2016 vanuit Heusden-Zolder. Het gaat om een entiteit van Media Service Maastricht, dat al meer dan 30 jaar audiovisuele systemen aanbiedt zoals publieke informatievoorzieningen, interactief onderwijs, audio- en videoconferencing, videowalls, digital signage/narrowcasting, muziek- en omroepinstallaties of ontruimingsinstallaties.

Ook de audiovisuele toepassingen van Mediahuis in Hasselt, Tectum in Genk of Studio Pieter Stockmans zijn door Media Service België geleverd. Door de groei zoekt het bedrijf trouwens nog audiovisuele specialisten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beringen, Hoeselt
Beringen

Mark Decat (Essec) overleden

Na een zeer moedige strijd is ondernemer Mark Decat zopas op 52-jarige leeftijd overleden. De Managing Partner van telecomgroep Essec… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.