Nieuws Limburg Limburgs bedrijfsvastgoed in kaart gebracht

Limburgs bedrijfsvastgoed in kaart gebracht

Limburgs bedrijfsvastgoed in kaart gebracht

Nationale en internationale bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe vestiging in de Euregio, zullen hier vanaf juni voor terecht kunnen op een nieuwe website. The Locator, dat als partners in Belgisch Limburg kan rekenen op het Agentschap Ondernemen en POM Limburg, heeft als doelstelling om op een uniforme manier het hele vastgoedaanbod voor bedrijven in de Euregio aan te bieden.

The Locator is opgebouwd volgens een aantal praktische modules, waarvan de eerste twee (bedrijventerreinen en bedrijven) inmiddels beschikbaar zijn op de website. Ze geven het aanbod van beschikbare percelen op Limburgse bedrijventerreinen weer, evenals de bedrijven die er al gevestigd zijn. De luiken waarin het aanbod bedrijfspanden en de relevante vestigingsinfo per regio in kaart worden gebracht, zijn nog volop in ontwikkeling.

“Gezien de huidige socio-economische situatie in de provincie Limburg is het van groot belang dat zoveel mogelijk (inter)nationale bedrijven naar onze provincie trekken,” stelt gedeputeerde van Economie Marc Vandeput, tevens voorzitter van POM Limburg. “Door een
aantrekkelijke website op te zetten die op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier de nodige informatie verstrekt aan bedrijven om zich hier te kunnen vestigen, hebben we met The Locator een enorme troef in handen om Limburgs bedrijfsvastgoed te
internationaliseren”.”

Voor dit portaal is maar liefst 634.000 euro uitgetrokken.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.