Nieuws Limburg Limburgs bouwteam rijdt de Mont Ventoux op

Limburgs bouwteam rijdt de Mont Ventoux op

Limburgs bouwteam rijdt de Mont Ventoux op

Steeds meer worden grote bouwprojecten gerealiseerd door een bouwteam. Dit is een tijdelijke verzameling van aannemers die nauw samenwerken. Zo werd voor de diverse bouwprojecten in het Sint-Franciscusziekenhuis van Heusden-Zolder, regelmatig hetzelfde bouwteam ingeschakeld. De mayonaise tussen de diverse bedrijven pakte wonderwel en leidde in 2013 zelfs tot de titel Beste Bouwteam van Limburg, een onderscheiding uitgereikt door de Bouwunie.

bouwteam VentouxNu wilden de partners elkaar nog wel eens ontmoeten, en dit in een informele sfeer. Het Sint-Franciscusziekenhuis bracht hen samen op een bijzondere locatie: de voet van de Mont Ventoux in Frankrijk. Daar gingen ze samen de uitdaging aan om per fiets of te voet naar de top te klimmen. Zo’n 80 van hen haalden de top. Een
mooi initiatief, waar onder meer aan deelnamen: Algemene Elektriciteitswerken Hermans, Coloplast, Diliën Metaalwerken, Groep Claes Luc, Timmermans Interieur en Vanluyd afwerkingsbedrijf. Wedden dat het volgende bouwproject nog beter zal vooruitgaan?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.