Nieuws Limburg Limburgs familiebedrijf haalt grote vis binnen

Limburgs familiebedrijf haalt grote vis binnen

Limburgs familiebedrijf haalt grote vis binnen

Advys, een groothandel in hulpmiddelen om de zelfredzaamheid van zorgbehoevende mensen te verbeteren, is overgenomen door Indeqs, het Limburgse familiedrijf van Frans en Frank Cesar. Advys wordt op die manier een zusterbedrijf van firma’s als Gymna, Vitamed en Architime.

Advys is gevestigd in Waasmunster (O-Vl.) en staat gekend als dé referentie voor hulpmiddelen voor ADL (Algmene Dagelijkse Levensverrichtingen). Denk aan rolstoelen, braces, douchekrukjes, aangepast bestek, therapeutische speeldozen, speciale drinkbekers, enzovoort. Ook ergotherapeutische materialen zijn er te koop.

Het bedrijf sluit nu aan bij de Indeqs Group, eigendom van de Limburgse familie Cesar. Die heeft nog tal van andere ondernemingen in portefeuille, zoals de marktleider in kinesitherapeutisch materiaal Gymna, de leverancier van materialen aan artsen en verpleegkundigen Barthels Medical, de invoerder van push braces en steunkousen Vitamed, en tot slot Architime, een architectenbureau dat vooral medische praktijken ontwerpt. Afgevaardigd bestuurder van het Diepenbeekse bedrijf is Frans Cesar, terwijl zijn zoon Frank de operationele leiding in handen heeft.

“Het assortiment van Advys is complementair aan onze producten en diensten”, zegt Frank Cesar van Indeqs Group. “Met deze overname creëren we een nieuwe pijler binnen de groep zodat we, nog meer dan nu, onze klanten en hun patiënten een totaaloplossing kunnen aanreiken.”

Nicolas Vandemarliere, directeur van Advys, blijft op post en zal verder vanuit Waasmunster het overgenomen bedrijf aansturen. Het is wel de bedoeling om op korte termijn de bedrijfsprocessen vergaand te digitaliseren en te automatiseren en zo verder aansluiting te vinden bij de Indeqs Group.

Reageer op dit bericht

Reacties

Ivan K. 2022-10-04 12:08:36

Proficiat Frans !

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.