Nieuws Limburg Limburgs ondernemerskoppel trekt naar de beurs

Limburgs ondernemerskoppel trekt naar de beurs

Limburgs ondernemerskoppel trekt naar de beurs

Het ondernemerskoppel James Verbeeck (Flexfurn) en Hanne Carmans (Epic Events) zijn de nieuwe organisatoren van Vakantiesalon Antwerpen. Het Limburgse duo wil eind januari volgend jaar zo’n 500 beursstanden presenteren aan 100.000 bezoekers.

Wat doe je als beide partners van een dynamisch ondernemerskoppel actief zijn in een branche die hard door de coronacrisis wordt getroffen? James Verbeeck, CEO van de leverancier van horeca-, beurs- en eventmeubilair Flexfurn, en Hanne Carmans, oprichter van eventbureau Epic Events, weten het antwoord: zoeken naar nieuwe opportuniteiten, investeren, actie ondernemen en hoopvol naar de toekomst kijken.

Een voorbeeld? Het duo heeft meteen de organisatie van het Vakantiesalon Antwerpen overgenomen toen de vorige organisatoren failliet werden verklaard. Het vervolg is dat volgend jaar de beurs nieuw leven wordt ingeblazen met een dynamisch concept. “Vakantiesalon Antwerpen wordt inderdaad een echte beleving voor jong en oud”, weet James Verbeeck nu al. “Mensen zullen na een lange periode van huisarrest, hunkeren naar leuke vakantie-ideëen. Door zo’n 500 aantrekkelijke standhouders van over de hele wereld samen te brengen, kunnen we de 100.000 bezoekers die we verwachten, inspireren met alle mogelijke reis-suggesties. Zo kunnen ze in een mum van tijd hun perfecte vakantiereis of citytrip samenstellen.”

Zijn partner Hanne Carmans, vult aan: “We maken onze bezoekers graag een belofte: het plezier van je reis zal al in het Vakantiesalon van Antwerpen beginnen. Tijdens het plannen kan je al zalig wegdromen en genieten. Dat is waar we voor gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.