Nieuws Limburg Limburgs team derde op ondernemerswedstrijd

Limburgs team derde op ondernemerswedstrijd

Limburgs team derde op ondernemerswedstrijd

Het team Black Sails van de KHLim heeft in Brussel de derde prijs weggekaapt op de befaamde Deloitte Accountancy Entrepreneurship Challenge. Deze wedstrijd, waaraan meer dan 100 studenten uit heel België deelnamen, stimuleert de studenten om een virtueel bedrijf op te zetten en online te managen. Black Sails, bestaande uit de vier teamleden Johan Ruland, Iris Vanheusden, Emmy Schepmans en Ineke Convents, moesten na de laatste spelronde hun businessplan voorleggen aan een fictief panel van potentiële investeerders, bestaande uit vennoten en bestuurders van Deloitte Accountancy. Hun drankenbedrijf kon de juryleden zeer sterk bekoren, maar de Limburgse piraten moesten met slechts enkele punten verschil hun meerdere erkennen in de Royal Beverage Company uit Gent en SB&D uit Luik. Dat laatste team ging met de reis naar Chicago aan de haal.

Challenge Deloitte Limburg teamMet vijf deelnemende studententeams, zowel van de Katholieke Hogeschool Limburg als de Universiteit Hasselt, was Limburg trouwens de sterkst vertegenwoordigde regio in de wedstrijd van Deloitte.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.