Nieuws Limburg Limburgse attracties zorgen voor verkoeling

Limburgse attracties zorgen voor verkoeling

Limburgse attracties zorgen voor verkoeling

Te warm om een hond door te jagen en dat net op het moment dat de schoolgaande jeugd verkoeling van lijf en leden zoekt… DK Rents, een bedrijf op de grens tussen Limburg en Vlaams-Brabant, heeft slim geïnvesteerd om ook bij deze weersomstandigheden een oplossing te bieden. David Pittomvils, die zich CEO noemt, maar dan als afkorting van Chief Entertainment Officer, heeft namelijk een aanbod uitgewerkt met waterglijbanen en waterspringkastelen. Het hoeft geen betoog dat deze attracties momenteel ‘hot’ zijn.

waterpark dk“De ideale omstandigheden om ons mobiel waterpark in de verf te zetten,” vertelt David Pittomvils. “In totaal hebben wij er zo’n 50.000 euro in geïnvesteerd. We proberen altijd om vernieuwend te zijn. Met succes, want de aanvragen van klanten zijn zeer divers. Zowel particulieren, overheden, bedrijven als evenementenbureaus uit het hele land nemen contact op om het mobiele waterpark in te zetten.”

DK Rents is ambitieus: “We hebben een aantal nieuwe, spectaculaire attracties op het oog. Zowel opblaasbaar als mechanisch. Daarnaast willen we ook geografisch uitbreiden. Met onze unieke producten gaan we markt verkennen in andere Europese landen,” aldus nog David Pittomvils.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.