Nieuws Limburg Limburgse autohandel sponsort Europa League

Limburgse autohandel sponsort Europa League

Limburgse autohandel sponsort Europa League

De garagegroep Boden, met hoofdzetel in Tongeren en een belangrijke vestiging in Hasselt, gaat de UEFA Europa League sponsoren. Dat is het gevolg van de deal die autoverhuurbedrijf Enterprise Rent-A-Car zopas met de UEFA heeft gesloten. Boden is de Belgische vertegenwoordiger van Enterprise Rent-A-Car. Het contract geldt voor 3 jaar en gaat volgend voetbalseizoen in. In totaal zullen er in deze periode 205 wedstrijden betwist worden, die wereldwijd miljoenen kijkers bereiken.

europa-league1Als onderdeel van de wereldwijde veroveringsdrang heeft Enterprise Rent-A-Car op 2 jaar tijd een dealernetwerk opgezet in 32 Europese landen. Daarmee verstevigt het bedrijf zijn positie als wereldmarktleider in de autoverhuur. Het leidt geen twijfel dat de Groep Boden van de deal met UEFA gebruik zal maken om commerciële acties voor de Belgische klanten op te zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.