Nieuws Limburg Limburgse barcodes verhogen veiligheid bij Aminolabs

Limburgse barcodes verhogen veiligheid bij Aminolabs

Limburgse barcodes verhogen veiligheid bij Aminolabs

De Hasseltse fabrikant van voedingssupplementen Aminolabs gaat de precieze handel en wandel van zijn producten nog beter traceren. Daarvoor werd bij Norriq een nieuw systeem van barcodescanning aangekocht. Het bedrijf van Roger Anné is al jaren een pionier in innovatieve productontwikkeling, en wil met de aankoop van deze toepassing blijven investeren in de verdere automatisering van de hoogtechnologische productieomgeving. Tegen eind 2011 zal deze barcodescanning volledig operationeel zijn bij Aminolabs, waardoor de eenvoud en de veiligheid van het productieproces zal toenemen.

Leverancier Norriq is sinds de overname in 2008 door het Deense moederbedrijf, de nieuwe naam van het vroegere Helios-IT uit Tremelo. Dit vooraanstaand IT-huis met specialisatie in sectorspecifieke Microsoft-pakketten, wordt nog steeds geleid door de toenmalige oprichter, Limburger Alex Vandereycken. Norriq Belgium stelt zo’n 70 mensen tewerk, waarvan tal van Limburgers. Die opereren vaak ook vanuit het satellietkantoor in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.