Nieuws Limburg Limburgse bedrijfsleiders zoeken uw creativiteit

Limburgse bedrijfsleiders zoeken uw creativiteit

Limburgse bedrijfsleiders zoeken uw creativiteit

Nog tot 5 maart 2013 kan je meedoen aan een wedstrijd waarin je een creatieve oplossing moet zoeken voor economische uitdagingen die Limburgse bedrijfsleiders presenteren. 5 voor 13 is de naam van het project dat het Innovatiecentrum Limburg hier aan gegeven heeft. Onder meer Grete Remen (Damhert) en Mario Fleurinck (Melotte) willen deelnemers uitdagen om creatief uit de hoek te komen.

5_voor_13“Verandering is een uitstekende manier om in turbulente economische tijden een nieuwe toekomst uit te dokteren,” aldus de initiatiefnemers. “We hopen dat het stimuleren van creatief talent nieuwe perspectieven biedt om onze provincie een flinke boost te geven. We kunnen de goede ideeën nuttig gebruiken en zullen de volledige ondersteuning bieden om deze uit te werken tot een functioneel economisch model.”

Inschrijven kan via deze website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.