Nieuws Limburg Limburgse bedrijven jagen op business in Casablanca

Limburgse bedrijven jagen op business in Casablanca

Limburgse bedrijven jagen op business in Casablanca

Plato Masters is een werkgroep van 15 Limburgse bedrijven die al vele jaren regelmatig vergadert over allerlei thema’s om tot een beter bedrijfsbeleid te komen. Informele ervaringsuitwisseling is daar een onderdeel van. Het is in dat opzicht dat Plato Masters (één van de vele Plato-groepen binnen Voka Limburg) al voor de zesde keer op rij ook een buitenlandse zakenreis op poten heeft gezet. Deze keer trok de voltallige club, inclusief de 2 peters van de groep, naar Casablanca. Op het programma stond onder meer een bezoek aan een multinationale limonadefabriek, een Meet & Greet met de lokale businessclub en een bezoek aan de indrukwekkende haven van Casablanca.

PLato Masters CasablancaHet staaltje van ondernemerschap dat het meeste indruk maakte op de groep, was de Hasan II Moskee. Met een minaret van 200 meter hoogte, een capaciteit van 25.000 bezoekers en een dak dat openschuift, werd de transformatie naar een eigentijdse cultuur en economie erg tastbaar.
Toch zullen het vooral de onderlinge zakelijke contacten zijn die tijdens de reis geïntensifieerd werden en binnen Limburg zullen leiden tot nieuwe contracten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.