Nieuws Limburg Limburgse CEO stapt in kapitaal van eigen bedrijf

Limburgse CEO stapt in kapitaal van eigen bedrijf

Limburgse CEO stapt in kapitaal van eigen bedrijf

David Geerts, CEO van Hypotheek.winkel, wordt nu ook aandeelhouder van het bedrijf. Samen met Vortex Capital Partners verwerft het management een meerderheidsbelang in de kredietbemiddelaar.

David Geerts komt uit Beringen. Hij was sinds 2013 franchisenemer bij Hypotheek.winkel en stapte in het voorjaar van 2019 over naar het hoofdkantoor, waar hij tot CEO werd aangesteld. Het bedrijf is intussen de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaar in België, met meer dan 1 miljard euro aan bemiddelde kredieten afgesloten tijdens 2019. Hun adviseurs vergelijken voor klanten de diverse tarieven voor woonleningen en loodsen hen met persoonlijk advies doorheen het hele proces.

De oprichters waren op zoek naar partners om een deel van hun vermogen veilig te stellen en de continuïteit op lange termijn te verzekeren. Die hebben ze nu gevonden in Vortex Capital Partners, dat samen met David Geerts en de rest van het management, de meerderheid van de aandelen heeft overgenomen. “Deze participatie kadert in de verdere, ambitieuze groeistrategie van Hypotheek.winkel” stelt toetredend CEO David Geerts. “Met Vortex halen we een investeerder aan boord die ons businessmodel begrijpt en ondersteuning kan geven waar nodig. We blijven inzetten op automatisering en klantenservice”, verzekert de Limburger.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.