Nieuws Limburg Limburgse chocolatiers vertrokken naar Wereldexpo

Limburgse chocolatiers vertrokken naar Wereldexpo

Limburgse chocolatiers vertrokken naar Wereldexpo

Vrijdag gaan de deuren open van de Wereldtentoonstelling in Milaan. Deze prestigieuze beurs, die om de 5 jaar wordt georganiseerd (Shanghai was in 2010 en Dubai zal in 2020 zijn), bestaat uit prachtige paviljoenen die alle landen er tijdelijk optrekken. Het is de bedoeling om er zoveel mogelijk toeristen en bedrijven te laten kennismaken met de troeven die ieder land te bieden heeft. Zo’n 200 Vlaamse ondernemingen zijn naar Milaan vertrokken om er te tonen wat ze in hun mars hebben. Chocolade komt op de eerste plaats, en dan mogen de Limburgers uiteraard niet ontbreken. Met de chocolademachines van Prefamac (Lummen) gaan in Milaan aan de slag: Wele’s Chocolade (Neerpelt), Chocolatier Didier Smeets (Voeren), Chocolaterie Darius (Lanaken), Chocolaterie Bonaparte (Maaseik) en B-Art Chocolates (Maasmechelen).

paviljoen milaan Ook in het Belgische paviljoen te proeven: het roomijs van Crème de la Crème (Hasselt). En omdat ook de Belgische frietjes niet te versmaden zijn, heeft ook Farm Frites (Lommel) een gulle gift gedaan om toeristen naar ons land te lokken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.