Nieuws Limburg Limburgse designtegels blikvanger op award-show

Limburgse designtegels blikvanger op award-show

Limburgse designtegels blikvanger op award-show

De Federatie van de Betonindustrie (FEBE) heeft dinsdag in Hangar 58 (Bokrijk) de meest prestigieuze projecten in prefab beton bekroond. Stradus Infra uit Tessenderlo viel er voor de vierde keer op rij in de prijzen, en dit in samenwerking met zusterbedrijf Marlux. Stradus maakte voor een school in Brugge een reeks designtegels op maat.

De speelplaats van basisschool SLHD in Brugge ziet er anders uit dan andere. Iedere tegel bevat een ander design, dat volgens een innovatieve techniek van Stradus Infra erop is aangebracht. In dit geval ging het om 530 verschillende letters en cijfers die tot leven werden gebracht, een ontwerp van juf Stephanie Cool.

Het was Kris Peeters, minister van Werk, Economie en Consumenten, die de awards mocht uitreiken aan Annelies De Jonghe, Lien Braem (accountmanager en projectadviseur bij Stradus Infra), en Ludo Monte (Product Development Manager bij Marlux/ Stradus Infra).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.