Limburgse eventbureaus scoren qua tevredenheid

All Assistance Agency, het hostessenbureau van Suzanne Gaens en Nico Buytaert uit Hasselt, mag zich qua tevredenheid van klanten rekenen tot Belgische top 3. Dat blijkt uit een enquête die het magazine Experience liet uitvoeren door een onafhankelijk bureau.

AAA"Dit is voor ons een echte bekroning van ons continu streven naar een uitmuntende kwaliteit," zegt Nico Buytaert. "Ons orderboek blijft goed gevuld, ondanks het effect van de crisis op de budgetten voor marketing & events. Deze zomer hebben we elke maand meer dan 100 medewerkers aan het werk op festivals, opendeurdagen, sportevenementen, dorpsfeesten, enzovoort, en dit in heel België."

Experience liet ook de tevredenheid meten in andere categorieën van de eventsector. Zo legde bij de agentschappen To The Point Events beslag op de 4 de plaats nationaal, werd Cocomo vijfde en UC Belgium en Conrad Consulting zevende. Ook Suc6 Events haalde nog de top 10 om het Limburgse succes compleet te maken.

Bij de eventlocaties scoorden Circuit Zolder (6de) en Hangar 58 (8ste) erg goed. Voor het leveren van personeel aan events stonden Crew Factory (Bilzen) op de 5de plaats en Flexpoint op de 6de. Mise en Place, het bureau van de in Lanaken residerende Charly van Goch, kaapte hier de hoofdprijs weg. Bij de cateringbedrijven wist Carpe Diem beslag te leggen op de 6 de plaats, Taste Exclusive op de 7de en Gusto op de 9e. Tot slot wist Festarent de 7e plaats weg te kapen in de categorie voor decoratie en meubilair.