Nieuws Limburg Limburgse goodies voor VIP’s van Dubai

Limburgse goodies voor VIP’s van Dubai

Limburgse goodies voor VIP’s van Dubai

(Van onze verslaggever ter plaatse)

Hooggeplaatste bezoekers van het Belgisch paviljoen op de wereldexpo in Dubai krijgen een bijzonder origineel geschenk. Patrick Leenaers uit Herk-de-Stad (The Boxmaker & La Fille d’ Oscar) heeft hiervoor een luxe-doos gemaakt waarin kunstwerken van 5 artiesten zijn verwerkt.

Het is een traditie dat onze Commissaris-Generaal Patrick Vercauteren Drubbel een speciaal cadeau geeft aan hooggeplaatste gasten die het Belgisch paviljoen op de wereldexpo bezoeken. Zo ook in Dubai. Doelstelling van dit cadeau is om de economische banden met het bezoekende land aan te knopen of te versterken en zo een vervolg te breien aan de zakenrelaties.

Via de Genkse Myriam Cops, directeur van het Belgisch paviljoen in Dubai (en eerder ook al op de wereldexpo in Shanghai), kreeg Patrick Leenaers weet van vraag naar een origineel VIP-cadeau. Hij ontwikkelde een superstrakke box met daarin 5 originele kunstwerken van Belgische kunstenaars.

Eentje daarvan is van hemzelf (Ptrik) en ook de fantastische Limburgse kunstfotograaf Steven Thoelen heeft een werk in de box gestopt. Intussen mochten al heel wat prominenten het geschenk in ontvangst nemen. En ja: ze waren oprecht blij!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.