Nieuws Limburg Limburgse grens voor business ontdooit langzaam

Limburgse grens voor business ontdooit langzaam

Limburgse grens voor business ontdooit langzaam

Na een informele lancering in januari tijdens de Nieuwjaarsinvitito van Voka Limburg, werd op de beurs Limburg Unlimited in Maastricht zopas het nieuwe, grensoverschrijdende netwerk One Two Go van Armand Vliegen officieel voorgesteld. Er blijkt veel belangstelling voor zakelijke contacten tussen Limburgse ondernemers van België en Nederland.

“Tegen de verwachting in was er heel wat respons nog voor de officiële start van onze club”, zegt Armand Vliegen. “Ik mikte op 5 partners na 2 maanden, maar telde er al meteen 45… Los van de morele steun van beide gouverneurs en positieve reacties van andere sympathisanten uit alle hoeken van beide Limburgen.”

Vliegen wil met zijn club het voortouw nemen om via informele meetings de ondernemers met elkaar in contact te brengen en zo meer zakelijke deals te faciliteren. “Grenzeloos netwerken heeft een duwtje in de rug nodig”, weet de initiatiefnemer van One Two Go. “Hoewel er grote opportuniteiten liggen op nauwelijks enkele kilometers over de grens, merk je dat ondernemers en managers op netwerkborrels en andere events toch altijd geneigd zijn om eerst met landgenoten een gesprek aan te knopen. En dat willen we doorbreken.”

De volgende bijeenkomst vindt plaats op 28 juni ter gelegenheid van de voetbalmatch België-Engeland. “Zo kunnen de Nederlanders ook nog eens voetbal op hoog niveau aanschouwen. En dat in netwerkverband, dus twee vliegen in één klap”, besluit Vliegen lachend.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.