Nieuws Limburg Limburgse Hilde's genomineerd voor vrouwenprijs

Limburgse Hilde's genomineerd voor vrouwenprijs

Limburgse Hilde's genomineerd voor vrouwenprijs

Hilde Lemmens van Astyre in Hasselt en Hilde Rutten van Berghoff Belgium uit Heusden-Zolder zijn bij de 15 genomineerde dames voor Equiwoman Award. Deze prijs, uitgereikt door federaal minister van KMO’s en Zelfstandigen Sabine Laruelle, beloont vrouwen die op een optimale wijze hun privé- en professionele leven weten te combineren. De uitreiking vindt plaats op 31 maart ter gelegenheid van de beurs Ondernemen.

Hilde Lemmens (foto boven) is managing director van het HR-consultancybedrijf Astyre. Ze leidt een team van 25 mensen, verspreid over vestigingen in België, Nederland en het VK.

Hilde Rutten (foto onder) is zaakvoerder van BergHOFF Belgium, een nationale verdeler van de befaamde BergHOFF-kookartikelen die wereldwijd worden verkocht.

Het grote publiek kan stemmen voor de genomineerde kandidaten. Een rechtstreeks link naar deze pagina vindt u hier. Enig chauvinisme raden wij nooit af…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.