Nieuws Limburg Limburgse kmo's duwen Mercuri Urval naar award

Limburgse kmo's duwen Mercuri Urval naar award

Limburgse kmo's duwen Mercuri Urval naar award

Na een anoniem tevredenheidsonderzoek bij duizenden hr-verantwoordelijken en ceo’s in België, is Mercuri Urval in 2 categorieën genomineerd voor de HR Excellence Awards 2013. De tak van het bedrijf die onder leiding van Erik Colemonts en Wout Van Impe vanuit Hasselt opereert, heeft daartoe een belangrijke steen bijgedragen.

“Aangezien we bij tal van Limburgse en andere kmo’s succesvolle veranderingstrajecten hebben doorgevoerd, en net in deze categorie genomineerd zijn, zal onze inbreng inderdaad een positief effect hebben gehad,” zegt Senior Management Consultant Wout Van Impe. “We zijn erg fier om bij de finalisten te horen voor de Best HR Strategy & Business Transformation Consulting Company. In dit domein hebben we dan ook een stevige reputatie opgebouwd. Recent mochten we vanuit Limburg zelfs naar Parijs gaan om onze ervaring met dergelijke veranderingstrajecten door te geven aan onze Franse collega’s.”

Wout Van Impe (links) en Erik Colemonts van Mercuri Urval.

Wout Van Impe (links) en Erik Colemonts van Mercuri Urval.

Eén van de projecten die daar aan bod zijn gekomen, is dat van Limelco in Zonhoven. “We namen de verantwoordelijken van diverse niveaus mee in trajecten om hun leiderschap verder te ontwikkelen,” aldus Wout Van Impe. “Via workshops en actieplannen hebben we hen begeleid om nieuwe functies en taken efficiënter te kunnen uitvoeren. Onze rol ging dus heel wat verder dan het zuiver hr-gedeelte. We hebben echt de vertaalslag gemaakt naar de werkvloer. Dat moet ook in deze processen, aangezien er veel facetten aan verbonden zijn. Zo dienen we de inhoud af te stemmen op domeinen als marketing of financiën. Het totaalplaatje moet kloppen om een veranderingsproces te doen slagen.”

In november wordt bekendgemaakt wie uiteindelijk met de HR Excellence Awards aan de haal gaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.