Nieuws Limburg Limburgse KMO's meer interesse voor echt HR-beleid

Limburgse KMO's meer interesse voor echt HR-beleid

Limburgse KMO's meer interesse voor echt HR-beleid

HR-dienstverlener SD Worx heeft een goed jaar achter de rug. Ondanks de crisis hebben de Limburgse vestigingen in Hasselt, Overpelt en Beringen een groei opgetekend. “We hebben 10 procent meer klanten binnengehaald, zowel bij de grote ondernemingen als bij de kmo’s,” zegt Yves Vanhees.
SD Worx Overpelt“Vooral op vlak van consultancy was onze regionale aanpak zeer succesvol. We realiseerden in dat segment zelfs een omzetstijging van 20 procent. Daarbij kwamen een aantal crisisgerelateerde topics regelmatig terug, zoals recurrente bonusplannen. Maar ook loonbeleid en alternatieve verloningstechnieken in crisistijden waren in Limburg belangrijke topics. We voelen echt een groeiende interesse voor een professioneel hr-beleid bij de kmo’s, wat toch een hele stap voorwaarts is.”

Gelijkmatig met de omzet- en klantengroei, heeft SD Worx ook het personeelsaantal uitgebreid. “We stellen in Limburg nu 20 procent meer mensen tewerk dan in 2009,” zegt Yves Vanhees nog. “Nu zijn er 55 mensen aan boord, en we blijven nog steeds zoeken naar nieuwe krachten om de groei op te vangen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.