Nieuws Limburg Limburgse koffiebar wint Hospitality Award

Limburgse koffiebar wint Hospitality Award

Limburgse koffiebar wint Hospitality Award

De Familie Jansen is de naam van een koffiebar die vorig jaar in Oostende werd geopend door de Limburgers Coby en Cris Jansen. Een inslaand succes, want intussen is de zaak bij de liefhebbers een hype geworden. Dat is ook de organisatoren van de Hospitality Awards niet ontgaan. Uit een straffe lijst van genomineerden, kaapte De Familie Jansen zopas de hoofdprijs weg. “Een totale verrassing,” lieten de winnaars optekenen.

10313725_652297474887742_3038307391602008929_nIn de andere categorieën moest Limburg het stellen met erg sterke genomineerden. Zo was Casbar in Sint-Truiden bij de finalisten voor Beste Cocktailbar. In de categorie voor Best Night Life Concept hadden we zelfs 2 kanshebbers, met name Abdis en Versuz, beiden in Hasselt. Die laatste was trouwens ook bij de 4 genomineerden voor Best Hospitality Concept, maar moest nipt de duimen leggen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.