Nieuws Limburg Limburgse lampenverdeler verlaagt energiekost

Limburgse lampenverdeler verlaagt energiekost

Limburgse lampenverdeler verlaagt energiekost

JPK Trading, een handelsonderneming uit Koersel (Beringen), heeft de eerste successen achter de rug met de introductie van een energiezuinige lamp. De Eco-Lamp van General Electric, die door JPK exclusief in België en Luxemburg wordt verdeeld, past in armaturen van oude TL-lampen (T8). “Hiermee daalt het verbruik met de helft,” zegt Koen Deleersnyder van JPK Trading. “Waar een oude lamp, inclusief de ballast minstens 73W verbruikt, is dat voor deze Eco-Lampen slechts 35W. Dit is dan ook een uitstekend alternatief voor de LED TL-lampen, die wel eens kleurverschillen vertonen of instabiel zijn.”

Lampen Carrosserie VerheesDe kritiek dat de oude lichtarmaturen een lagere lichtinsensiteit opleveren, wordt door Deleersnyder gecounterd. “Dat komt door de slechte bespiegeling van deze armaturen. In onze lamp is echter een reflector ingebouwd die de lichtopbrengst aanzienlijk verhoogt.”

JPK Trading heeft zijn hele business opgebouwd rond deze Eco-Lampen. “En dat maakt ons uniek. Onze stock en service staan in het teken van dit product. Ons netwerk van mensen die ermee willen werken, breidt dan ook elke dag uit: energieleveranciers, auditors, deskundigen, installateurs… Met een aantal grote projecten op de agenda voor 2015, kijken we positief naar de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.