Nieuws Limburg Limburgse meloenen naar 2.000 bedrijven

Limburgse meloenen naar 2.000 bedrijven

Limburgse meloenen naar 2.000 bedrijven

De zowat 2.000 bedrijven met een abonnement op de fruitkorven van Fruit at Work (Zonhoven) krijgen volgende week een verrassing voorgeschoteld. Voor het eerst zal er een meloen worden ingestopt die geteeld werd in Limburg (Hoeselt).

Meloen is niet meteen het fruit dat je op een lijstje van streekproducten zult terugvinden. Toch wordt er in onze regio al vele jaren geëxperimenteerd met de teelt. Een kweker in Hoeselt is er nu in geslaagd om op grotere schaal Charantais-meloenen te oogsten. De eerste grote lading is verkocht aan Fruit at Work, verdeler van vers fruit op het werk.

“We zijn altijd op zoek naar nieuwigheden om onze klanten te verrassen”, vertelt zaakvoerder Youri Aerts. “En als die nieuwigheden bovendien nog Limburgs zijn, maken we daar graag gebruik van. We zijn blij dat we deze primeur aan onze klanten kunnen aanbieden. Deze meloenen zijn misschien iets duurder dan andere, maar een faire prijs betalen aan onze leveranciers hoort tot onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.