Nieuws Limburg Limburgse muurschilderingen bijzonder in trek

Limburgse muurschilderingen bijzonder in trek

Limburgse muurschilderingen bijzonder in trek

Van je hobby je beroep maken: het is niet iedereen gegeven. De Hasseltse ergotherapeute Karen Habex is daar nochtans in geslaagd. Tegenwoordig maakt ze naam en faam als kunstenares, en meer bepaald van muurschilderingen. “Eerder toevallig ben ik ooit gevraagd om mijn fantasie los te laten op een binnenmuur, en zo is de bal aan het rollen gegaan. Vandaag maak ik bijna uitsluitend eigen ontwerpen die op kinderen zijn gericht. Volgens een bepaald thema, zoals de ruimte, de zee of de jungle, geef ik de wachtzalen van kinderartsen of de kinderhoekjes in winkels kleur. Er zit telkens een vleugje humor in, soms ook verborgen dingen, die je pas na een aantal bezoeken zal opmerken.”

“Tegenwoordig voer ik enkele opdrachten uit voor grote ziekenhuizen, waaronder Gasthuisberg in Leuven en het ziekenhuis in Tienen. Een sector waarin ik me verder wil specialiseren.”

Karen Habex heeft haar bedrijf gedoopt naar de naam van haar website: Ik Wil Een Muurschildering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.