Nieuws Limburg Limburgse netwerkers in Guinness Book?

Limburgse netwerkers in Guinness Book?

Limburgse netwerkers in Guinness Book?

Maandagavond 17 november wordt in de Ethias Arena van Hasselt een wereldrecordpoging ondernomen door zakelijk Limburg. Het doel is om het record Speed Business Dating van een clubje Australische ondernemers van de tabellen te vegen en minstens 1.000 deelnemers te verzamelen aan 1 lange tafel. Met een doorschuifsysteem worden de gasten aan elkaar voorgesteld en kan er afgetast worden of beiden iets voor elkaar kunnen betekenen.

JCI Limburg, gesteund door de 3 werkgeversorganisaties en de onderwijsinstellingen, wil hiermee een positief signaal geven. “Nu Ford de deuren zal sluiten en dit een gigantische impact op onze provincie zal hebben, moeten we tonen dat de Limburgse economie deze uppercut te boven kan komen,” vindt Andres Lesire, die namens JCI Limburg het project coördineert. “Door 1.000 mensen te verzamelen die allen tonen dat ze professionele ambities hebben, is de toon gezet om een nieuw elan te creëren. Dynamiek, enthousiasme en samenwerking moet ons er bovenop helpen.”

10599393_1536147369933460_627348458454658286_nDat vindt ook gouverneur Herman Reynders, die het peterschap van het project heeft aanvaard. “We hebben heel wat ruimte en middelen om mensen te steunen die op economisch vlak initiatieven willen nemen in Limburg,” aldus de gouverneur. “Dit wereldrecord moet aantonen dat de bereidheid om actie te ondernemen groot is.”

Deelnemen is gratis. Inschrijven moet wel op voorhand gebeuren, en wel via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.