Nieuws Limburg Limburgse ondernemers delen hun levensverhaal

Limburgse ondernemers delen hun levensverhaal

Limburgse ondernemers delen hun levensverhaal

Wist je dat… Frank Bekkers, de ceo van Mobile Vikings, vroeger nog voor Tupperware heeft gewerkt? Of dat Lut Wyers van het evenementenbureau Cocomo een diploma als kinesitherapeute heeft? En had je gedacht dat Stefan Kerkhofs van Benji Fun de “car-drop” heeft bedacht op een zomers terrasje?

Het zijn allemaal persoonlijke wetenswaardigheden die op het eerste zicht faits-divers lijken, maar toch op één of andere manier een rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van bloeiende Limburgse bedrijven. De verhalen achter de schermen, zeg maar. De ups en downs die gepaard gaan met gepassioneerde ondernemers die ambitieuze doelstellingen nastreven….

Dit alles vormt een geheel van boeiende getuigenissen over de levenswandel van de bedrijfsleiders in volle beweging. Verhalen die anderen moeten inspireren om met hun missie een meerwaarde voor de Limburgse economie te brengen. LifeStories is een nieuw concept, waarbij ondernemers worden gevraagd om hun persoonlijke ervaringen te vertellen aan collega’s. Naast de hoger vermelde ondernemers zullen op woensdag 6 juni in C-Mine (Genk) ook Eric Bergeys van Kreatos en regisseur Jan Verheyen op het podium een boekje over zichzelf open doen. Op een leuke en ontspannen manier vertellen ze spontaan over de weg die zij zelf als ondernemer tot dusver hebben afgelegd.

Via www.lifestories.be vind je meer info en kan je je registreren om live de verhalen te aanhoren.

Wist je overigens ook dat… je alle agenda-items van interessante ontmoetingen voor Limburgse ondernemers hier op deze site kunt terugvinden?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.