Nieuws Limburg Limburgse ondernemers signeren op de boekenbeurs

Limburgse ondernemers signeren op de boekenbeurs

Limburgse ondernemers signeren op de boekenbeurs

Niet alleen de Limburgse uitgeverijen, zoals Clavis, zijn momenteel op de Boekenbeurs te vinden. Er zijn ook een aantal van onze ondernemers die er hun schrijfsels aan de man brengen.

Zo kan je er een handtekening krijgen van Efgenia Karampatakis (Orestis, Genk), die haar boek ‘Mijn Griekse keuken’ voorstelt. Al meer gewoon aan signeersessies, is Yanina Wickmayer (Kaai 16, Hasselt) die haar boek ‘Op eigen benen’ presenteert. Nog een topper: De Confituurbijbel van de Zonhovense Katrien Hoebers, alias Madam Confituur.

14918773_10209383532719528_4438879300890298697_oOok de moeite: ondernemer Pieter-Jan Verachtert (Hasselt) heeft met ‘Wiener’ een populair jeugdboek geschreven (foto) en Jan Van der Cruysse (RCA, Hasselt, stelt er zijn roman Bling Bling voor. Het boek ‘Outlook op zijn best’ van Elke Stultjens (BestBuro, Lummen) is bij de Standaard Uitgeverij te koop.

Tot slot is ook Koen Evers van Singer (Zonhoven) op de Boekenbeurs te vinden. Hij geeft er ‘Het antwoord op al je naaivragen’, al het vijfde boek van Singer in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.