Nieuws Limburg Limburgse opent een kunstgalerij in Lier

Limburgse opent een kunstgalerij in Lier

Limburgse opent een kunstgalerij in Lier

Sonnie Melerowitz, beeldend kunstenares uit Hasselt, is uitgeweken naar Lier. Daar heeft ze in het centrum van de stad een kunstgalerij geopend waar haar werk te bezichtigen valt. “Ik wou eens andere lucht buiten de provinciegrenzen opsnuiven,” vertelt ze. “Lier ademt geschiedenis en levensvreugde uit. Ik vind er het biotoop om emoties om te zetten in kunstwerken.”

beedl pallieter sonnieDat doet Sonnie niet alleen op doek, maar ook in beelden. “Recent heb ik een heel mooie opdracht gekregen om een beeldentuin te maken in Lier,” legt ze uit. “Centraal daarin staat Pallieter, uit het boek van Felix Timmermans. Deze soort van beelden, maar ook monumenten, zijn kunstvormen die momenteel veel gevraagd worden. Steeds op maat uiteraard, dat is altijd mijn specialiteit geweest.”

Sonnie Melerowitz was ook recent te gast in een programma op tv-zender RTV. Het interview kan u hieronder zien:

Kunstenares Sonnie verhuisde van Hasselt naar Lier. Ze heeft een groot hart voor Lier en wil met haar kunstwerken emotie en warmte brengen.

Posted by Studio Plus on dinsdag 14 juli 2015

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.