Nieuws Limburg Limburgse parlementsleden leren bedrijven kennen

Limburgse parlementsleden leren bedrijven kennen

Limburgse parlementsleden leren bedrijven kennen

19 Limburgse parlementsleden gaan deze zomer op bezoek bij bedrijven in de provincie om meer te weten over de manier waarop ondernemingen worden gerund. Door een blik achter de schermen te werpen hopen ze meer info te bekomen over de verzuchtingen én positieve aspecten die bedrijfsleiders en hun personeel ervaren. De bedoeling van organisator Voka is dan ook om politici en bedrijven dichter bij elkaar te brengen, zodat er meer maatregelen kunnen genomen worden die de ondernemers en hun werknemers ten goede komen.

peumans bij jbcJan Peumans (N-VA), voorzitter van het Vlaams Parlement, ging voor zijn zomerstage zopas op bezoek bij confectiehandel JBC. Hij kreeg er van de bedrijfsleiders Ann en Bart Claes uitleg over de werkwijze van de logistiek, communicatie en aankoop.

Ann en Bart Claes waren enthousiast over de komst van Peumans naar hun bedrijf: “Hij reageerde heel enthousiast, toonde grote interesse en stelde veel vragen, dus voor ons en voor hem een zeer positieve ervaring.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.