Nieuws Limburg Limburgse start met eigen bedrijf aan de kust

Limburgse start met eigen bedrijf aan de kust

Limburgse start met eigen bedrijf aan de kust

Vanessa Rodiers is een Limburgse ondernemer die een eigen zaak is opgestart aan de kust. Meer bepaald gaat ze met Floor 1 Seaside eigenaars assisteren in de verhuur en het beheer van hun appartement of woning aan zee.

Na een lange carrière bij touroperator Thomas Cook, besliste Vanessa om het op eigen houtje te proberen. “Ik geloof rotsvast dat ik mijn kennis en ervaring in de hospitality-sector kan omzetten in mijn start-up”, zegt ze. “Door de coronacrisis kiezen nog meer mensen voor een eigen stek aan de kust. Maar omdat ze vaak niet in de buurt van hun tweede verblijf wonen, hebben ze iemand nodig die ervoor zorgt dat de huurders een persoonlijke en zorgloze vakantie kunnen beleven.”

Floor 1 Seaside heeft een brede waaier van diensten: “We kunnen starten met het adverteren van de vakantiewoning op Airbnb”, vertelt Vanessa Rodiers. “Daarnaast kunnen we ook de reservaties beheren en een kleine screening van de gasten doen. Eens het zover is, zorgen we voor een persoonlijk onthaal, met de overhandiging van de sleutels, een korte rondleiding en de uitleg van alle wetenswaardigheden. Indien gewenst zorgen wij voor de hotelservice, met propere lakens en handdoeken, of de catering. En tot slot regelen wij de schoonmaak en de inventaris voor de eindafrekening.”

Vanessa heeft de focus op kustgemeenten als Knokke, Blankenberge, De Haan en Nieuwpoort, maar ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.