Nieuws Limburg Limburgse start-up meteen bij top 20 wereldwijd

Limburgse start-up meteen bij top 20 wereldwijd

Limburgse start-up meteen bij top 20 wereldwijd

Zo fier als een gieter, dat zijn CEO Diederik Bots en COO Serge Craeghs van Digitalum in Lummen. De reden? Hun bedrijfje, dat nog maar 2 jaar bestaat, is door SAP erkend als Recognized Expertise Partner voor SAP Commerce. “Heel exclusief, want zo zijn er maar 2 in de Benelux en minder dan 20 in de hele wereld”, zegt het duo.

“Spreekwoordelijk kan je zeggen dat David zich van de Goliaths in onze sector weet te onderscheiden”, aldus Bots en Craeghs. “Het unieke aan dit verhaal is dat je deze titel niet kunt ‘kopen’, maar louter wordt toegekend op basis van de kennis van de medewerkers (certificatie) en de feedback van meerdere klanten. We treden met deze titel toe tot een selecte club van 2 in de Benelux en nog geen 20 wereldwijd. Een hele prestatie voor een organisatie die 2 jaar geleden nog niet bestond.”

Klopt, want Digitalum is vorig jaar van 5 naar 15 medewerkers gegroeid. Het bedrijf bouwt mee aan digitale platformen voor e-commerce en customer experience. Het leverde al grote klanten op als AGInsurance, Atlas Copco, Bose, DMLights, Huntsman of Firestone.

“De ambitie is om dit jaar het team bij Digitalum verder uit te bouwen tot 25 experts, ondanks de effecten van COVID-19 in de markt”, stelt Diederik Bots. “Er is nog veel groeipotentieel voor IT-partners die snel en flexibel, kwalitatief werk kunnen leveren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.